Elroq teaser hero mobiel

25 september 2024

Nieuwe teaser onthult meer van de Škoda Elroq

Škoda geeft een voorproefje van de gloednieuwe Elroq vrij met een videoteaser die de belangrijkste exterieurdetails van de compacte elektrische SUV belicht. De Elroq is de eerste Škoda die is vormgegeven volgens de nieuwe Modern Solid-designtaal van het merk, waarvan de wereldpremière plaatsvindt op 1 oktober om 19:30 uur. Deze wordt live uitgezonden op Škoda's Instagram- en TikTok-kanalen. De teaser biedt alvast een voorproefje van het eerste elektrische model van Škoda in het compacte SUV-segment, dat de potentie heeft om een absolute bestseller te worden.

In de teaser onthult Škoda het nieuwe Tech-Deck Face van de Elroq, dat is voorzien van strakke LED Matrix-koplampen en het nieuwe opschrift op de motorkap als vervanging voor het merklogo. De Modern Solid-designtaal combineert robuustheid, functionaliteit en authenticiteit, en straalt zowel veiligheid als kracht uit. Verwacht wordt dat de Škoda Elroq, geholpen door zijn scherpe prijsstelling en complete uitrusting, al snel de status van bestseller in het segment voor compacte elektrische SUV’s zal veroveren.

elroqsilhouet
60-skoda-elroq-covered-drive-0493c562-1-dbd30a2b

Elroq in volle glorie

De wereldpremière van de gloednieuwe Elroq vindt op 1 oktober om 19:30 uur plaats in Praag, en wordt live gestreamd via Škoda's Instagram- en TikTok-kanalen. Na afloop zal een opname van het evenement beschikbaar zijn op het Škoda Storyboard en Škoda's YouTube-kanaal. In het hart van de Tsjechische hoofdstad is een speciale kubus geplaatst waar het publiek het voertuig voor het eerst van dichtbij kan bewonderen.

Wil je nu al een Škoda rijden?