Škoda Scala hero mobiel

18 juni 2024

Hoe de Škoda Scala jou in 60 seconden inpakt

In het kader van ‘bewegende beelden zeggen meer dan duizend woorden’, is hier een video waarin de hoofdrol is weggelegd voor de onlangs vernieuwde Škoda Scala.  

Waar zouden we zijn zonder video? Het nieuwe design van de Škoda Scala komt in ieder geval heel goed tot zijn recht zodra je de ideale compacte hatchback in beweging ziet. De dagrijverlichting met moderne LED-technologie is voortaan opgesplitst in twee secties. Deze geeft de Scala een heel eigen look. 

De TOP LED Matrix-verlichting is ook nieuw en standaard op de Monte Carlo, de uitvoering die je in de kleur ‘Race Blue’ in de video hieronder ziet voorbijkomen. 

Het voordeel van de genoemde Matrix-verlichting is dat je hiermee feitelijk altijd met grootlicht kunt rijden voor een nog beter zicht op de weg. De Scala zorgt er zelf voor dat andere automobilisten, fietsers en voetgangers niet verblind worden.  

Digitaler dan ooit  

In de video zie je het digitale instrumentarium van de Scala kort voorbijkomen. Dit is standaard. Nog mooier wordt het met de ‘Virtual Cockpit’, standaard op de Business Edition en Monte Carlo. Het display is groter (25,4 cm) en de lay-out kun je naar eigen smaak aanpassen. Vanaf de Selection kun je je telefoon draadloos koppelen. 

Een echte Škoda  

Tot slot moet je weten dat de Scala nog steeds een echte Škoda is. Dat wil zeggen dat je genoeg ruimte hebt voor vijf volwassenen en hun bagage (467-1410 liter). En wie slim is, neemt voor 390 euro het functionele Simply Clever-pakket met extra opbergruimte onder de voorstoelen, een prullenbak, een opbergvak met bekerhouder achter en nog veel meer.  

Bekijk onze voorraad Škoda Scala